Príhovor riaditeľa letiska

Košice Airport Magazine Michael Tmej

 

Vážení cestujúci,

za nami je veľmi úspešné leto (najlepšie v histórii Košického letiska vôbec), ktoré sa nieslo v znamení viac ako 120 000 chartrových cestujúcich a narastajúceho počtu cestujúcich pravidelnými letmi, vďaka tomu, že práve vy – cestujúci ste využili možnosť ponuky letov, ktoré sme my mohli zaistiť. Tento pozitívny vývoj bol možný, pretože náš letiskový tím, rovnako naši partneri (aerolinky, cestovné kancelárie a celá “letisková rodina”, vrátane vedenia), tvrdo pracovali na tom, aby odovzdali svoju časť práce a vytvorili tak peknú mozaiku – obraz, ktorý sme ukázali vám ako zákazníkovi.

Sprístupnili sa nové destinácie (Kolín nad Rýnom a Tel Aviv), otvorila sa ďalšia gastro prevádzka Aircafé vo verejnej časti letiska a podarilo sa nám dokončiť modernizáciu všetkých verejných toaliet a miestností pre matky s deťmi.

Pred nami je blížiaca sa zimná sezóna, kedy budeme schopní ponúknuť viac letov do existujúcich destinácií, v porovnaní s minulým zimným obdobím. Zakúpili sme technologicky vyspelý odmrazovací stroj, ktorým zabezpečíme najlepší servis na parkovacej letiskovej ploche aj v mimoriadnych poveternostných podmienkach. Je to ďalšou, nie na prvý pohľad viditeľnou investíciou, ktorá kompletizuje naše úsilie zlepšovať a rozširovať vybavenie, s ktorým môžeme udržiavať vysokú úroveň bezpečnosti a kvality na našom letisku.

Využite príležitosť a rezervujte si let “Z Košíc do sveta”, užívajte si ľahko dostupné tropické destinácie len s jedným prestupom a bavte sa počas zimy v úžasných mestách, akými sú napríklad Viedeň, Praha alebo Varšava, ktoré sú dostupné priamymi letmi.

A ak chcete alebo musíte zostať v našom regióne, príďte na letisko, navštívte Múzeum letectva, alebo zájdite na pohárik do jedného z podnikov v termináli.

Do skorého videnia na letisku!

Michael Tmej
výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva