Kvalitný nábytok je investícia do budúcnosti

Domov by mal byť vaším najobľúbenejším miestom na svete. Interiér preto vyberajte dôkladne, s dôrazom na funkčnosť a zdravie. Pri kúpe nábytku sa nebojte klásť predajcom zvedavé otázky o pôvode, materiáli, úprave či životnosti jednotlivých kusov.

„Ručná práca má vždy väčšiu hodnotu, než to, čo vyrobí stroj. Z nábytku je potom cítiť ľudské teplo. Svojich dodávateľov si vyberáme starostlivo a preto vieme, čo predávame. Navštívili sme fabriky, sklady aj kancelárie majiteľov, ktorí nám výrobky dodávajú. Robíme všetko preto, aby sme ľuďom dokázali poradiť a pomôcť,“ hovorí Jana Jaššová, majiteľka firmy Nábytok Kollárová – exclusive furniture. Nábytok, ktorý predáva, je z dreva zo zdravých lesov, upravovaný pomocou prírodných prípravkov. Vďaka minimálne päťročnej záruke a doživotnému pozáručnému servisu vydrží celé generácie.

Vytvoriť dokonalý interiér si často vyžaduje hodiny strávené s architektmi, dodávateľmi a dizajnérmi. „V priebehu jedného dňa si u nás môžete vybrať zariadenie celej domácnosti či kancelárie. Čas je vzácny a my ho chceme našim klientom maximálne ušetriť. Preto sa chystáme náš sortiment doplniť aj o exteriérové riešenia,“ vysvetľuje Jaššová. O návrhy, 3D vizualizáciu či farebné koláže sa stará jej syn, dizajnér Patrik Jaššo. „Trendy sa stále opakujú. Minimalizmus je na ústupe. Vracia sa praktický nábytok, ktorý má veľa úložného priestoru a je praktický aj po rokoch. Ľudia nakupujú viac spotrebné veci a elektroniku, kde ide vývoj rýchlo dopredu. No kvalitný nábytok je investícia do budúcna,“ uzatvára majiteľka.

www.nabytok-kollarova.sk

Nábytok Kollárová

Autor: Veronika Samková
Foto: Nábytok Kollárová – exclusive furniture