Úvodné slovo

Karl FotoMilí cestujúci,

v máji tohto roka sme oslávili desiate výročie založenia spoločnosti Letisko Košice. Desať rokov plných výziev spojených s bankrotom viacerých slovenských leteckých spoločností, stále pretrvávajúcou ekonomickou krízou či politickou nestabilitou v niektorých našich charterových destináciách. Ale aj desať úspešných rokov s otvorením nového terminálu, s privatizačným procesom v roku 2006 a pätnásť miliónovou investíciou (v eurách) do našej letiskovej infraštruktúry.

Letisko Košice dnes ponúka pravidelné spojenia do Bratislavy, Londýna, Prahy a Viedne, sezónne spojenia do Bulharska, Talianska i na Korziku a sedemnásť prímorských charterových destinácií.

V roku 2013 sme zaznamenali nárast v počte prepravených cestujúcich o jedno percento. V tomto roku predpokladáme rast výrazne nad 20 %. Ďakujeme našim partnerom: mestu Košice, Košickému samosprávnemu kraju, oblastnej organizácii cestovného ruchu Košice Turizmus, neziskovej organizácii Košice 2013, všetkým zákazníkom a dodávateľom a našim profesionálnym zamestnancom za spoločné úsilie o rozvoj letiska Košice ako vstupnej brány na východné Slovensko.

Návštívte náš web www.airportkosice.sk, sledujte nás na Facebooku, užite si naše služby a vykročte do leta s letiskom Košice.

Karl Dandler,
výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva