Zaujímavosti z letiska

DESAŤ ROKOV LETISKA

29. mája zamestnanci letiska Košice spolu oslávili desiate výročie založenia spoločnosti Letisko Košice – Airport Košice, a.s. Malá slávnosť sa uskutočnila v odletovej hale. Nechýbala na nej ani špeciálna torta a tombola pre zamestnancov, do ktorej atraktívne ceny venovali letisko Košice, letisko Viedeň, letisko Malta a partnerské letecké spoločnosti.

DSC01075

LOJALITA

Ťažko by sa našiel lepší príklad lojality ako práca pre jedinú spoločnosť počas 45 rokov. Pán Ivan Splitek venoval celý svoj život práci na letisku Košice a po 45 rokoch na technickom oddelení odchádza do dôchodku. Ďakujeme Ivan!

17 PRÍMORSKÝCH DESTINÁCIÍ

Ajaccio, Antalya, Burgas, Cagliari, Catania, Enfidha, Heraklion, Hurghada, Korfu, Kos, Lamezia Terme, Malaga, Monastir, Olbia, Rijeka, Rhodos, Ercan. Toto je ponuka letných zájazdov s odletmi z Košíc v letnej sezóne 2014.

50-TISÍCI CESTUJÚCI WIZZ AIR-U V KOŠICIACH

9. júna, iba deväť mesiacov po prvom lete, sme privítali 50-tisíceho cestujúceho spoločnosti Wizz Air na linke Londýn – Košice – Londýn. Šťastným cestujúcim bol britský konzultant Timothy Cook, pre ktorého to bola vôbec prvá návšteva nielen Košíc, ale i Slovenska vôbec.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Autor: Juraj Toth
Foto: Rado Mlýnek a Letisko Košice