Nová destinácia Austrian Airlines: Maurícius

Austrian Airlines zaradí už 29. októbra 2015 do svojho letového poriadku obľúbený cieľ luxusných dovoleniek – ostrov Maurícius. Priame lety budú prevádzkované každý štvrtok z Viedne na Maurícius a z Maurícia do Viedne každý piatok. Počas letu Boeingom 767 sa cestujúcim naskytne príležitosť vychutnať si komfort novej kabíny, ako aj vynikajúci palubný servis a špeciality od DO & CO. Po desiatich hodinách a štyridsiatich minútach letu pristanú na medzinárodnom letisku Sir Seewoosagur Ramgoolam na Mauríciu.

Austrian_Airlines_Logo_neu.svgV Rakúsku zaznamenávame rastúci dopyt po priamych letoch v segmente diaľkových letov,“ hovorí Jaan Albrecht, CEO spoločnosti Austrian Airlines, „Aj preto sme radi, že naň môžeme reagovať ponukou novej luxusnej destinácie, konkrétne Maurícia.“

V posledných rokoch je v Rakúsku dopyt po destináciách v Indickom oceáne na vzostupe. Aj lety Austrian Airlines na Maledivy sa tešia veľkej popularite, čo len potvrdzuje silný potenciál priamych liniek do ďalekých destinácií. Austrian Airlines predpokladá dvojtretinový podiel rakúskych a slovenských cestujúcich na celkovom objeme pasažierov z Európy, ktorých na tejto linke prepraví. „Letenky na Maurícius nám tiež umožnia efektívnejšie využiť existujúcu flotilu diaľkových lietadiel počas slabšej zimnej sezóny a tým zvýšiť našu produktivitu,“ dodáva CEO Jaan Albrecht.

MRU