Prvý dojem je základom úspechu

Na vytvorenie prvého dojmu nám vraj stačia tri sekundy. Do siedmych minút vieme, či je nám človek sympatický a ďalšia polhodinka už otvára možnosť nadviazania priateľstva, firemného vzťahu či obchodného partnerstva. Podstatné je preto pôsobiť vkusne a upravene.

Tieto vlastnosti sú prioritou firmy UNICOTEX, ktorá zabezpečuje výrobu kvalitných pánskych košieľ a dámskych blúzok pod značkou VENERGI. Slovenská firma je na trhu už 20 rokov. Šije oblečenie pre manažérov i svadobné salóny a najnovšie pripravuje exkluzívnu kolekciu aj pre hudobníkov rockovej legendy Tublatanka.

Heslom firmy UNICOTEX je predávať košele, ktoré dotvárajú osobnosť. „Rovnako, ako je dôležité dodržiavanie pravidiel správania, je potrebné vedieť aj to, ako sa správne obliecť. Najdôležitejšia je však elegancia, serióznosť a pohodlie. Preto ponúkame našim zákazníkom kvalitné košele, ktoré vieme plne prispôsobiť ich mieram a požiadavkám,“ hovorí majiteľ spoločnosti UNICOTEX Ing. Radoslav Palša.

Košele a blúzky, ktoré sa predávajú po celej republike a distribuujú aj do zahraničia, sú ušité prevažne zo zmesi bavlny a polyesteru (70% bavlny + 30% polyesteru alebo 80% bavlny + 20% polyesteru). UNICOTEX ale vyrába aj košele zo 100% bavlny a taktiež bavlnené košele v nekrčivej úprave (tzv. no-iron alebo easy care). UNICOTEX oblieka nielen jednotlivcov, ale aj firmy z autobusovej prepravy, stavebníctva, auto-moto, gastro a hotelových služieb, bary, zákaznícke centrá, lekárne a ďalších. Keďže ide o prvovýrobu, cena košieľ VENERGI je nižšia, než v sieti predajní s oblečením.

„Neexistuje muž, ktorého by sme neobliekli. Košele ponúkame v klasických aj slim strihoch a dokážeme ich upraviť tak, aby v nich vyzerala skvele akákoľvek postava. Radi pre svojich klientov upravíme aj košeľu podľa ich požiadaviek. Môžu si vybrať farbu látky, stojačika aj manžiet, gombíky, typ strihu aj drobné detaily, ako je vyšité meno, iniciály či názov alebo logo firmy,“ popisuje Palša, podľa ktorého má byť nákup oblečenia zážitkom.

Každú košeľu si môže zákazník pohodlne vyskúšať v niektorej z pobočiek spoločnosti, ktoré sa nachádzajú vo viacerých mestách na Slovensku, alebo v predajniach distibútorov. Najväčší výber pánskych a dámskych modelov nájdete v predajni na Levočskej 36 v Prešove.

shutterstock_236858719

UNICOTEX

Pobočka Prešov
Levočská 36, 08001 Prešov
unicotex@unicotex.sk
+421 (051) 77 256 72

Pobočka Žilina
Horný Val 24, 010 01 Žilina
venergikosele@gmail.com
+421 904 968 726

www.unicotex.sk