Zaujímavosti z letiska

Orchestral export 2015

Štátna filharmónia Košice v rámci svojho nového projektu prináša orchestrálnu hudbu na skutočne nezvyčajné miesta. V júni 2015 sa predstavili na streche 12-poschodového hotela Yasmin, v centre mesta na Hlavnej ulici a na vybavovacej ploche letiska Košice, keď okolo orchestra roloval Airbus A320 spoločnosti Travel Service. Letisko Košice je jedným z hlavných partnerov tohto projektu. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Záchranná hasičská služba letiska Košice s najlepšou vodnou bránou

Tímu hasičov letiska Košice sa podaril fantastický úspech. Za ružovo-modrú vodnú bránu realizovanú pri príležitosti slávnostného otvorenia základne Wizz Air-u v Košiciach dostali od renomovaného leteckého portálu anna.aero prvú cenu a od odbornej poroty doteraz najvyšší počet bodov v tomto roku. Zo 40 možných získali až 36,8 bodu. Za sebou tak nechali aj obrovské letiská ako Tokyo Narita, Berlín Tegel, či Birmingham.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wizz Air s novým náterom v Košiciach

V priebehu tretieho júnového týždňa lietal na pravidelných linkách spoločnosti Wizz Air z/do Košíc Airbus A320 s novým náterom. Podľa tlačovej správy spoločnosti nový náter demonštruje jej pretrvávajúci záväzok sprostredkovať svojim klientom pozitívne zážitky.

Autor: Juraj Toth
Foto: Rado Mlýnek a Letisko Košice

OLYMPUS DIGITAL CAMERA