Úvodné slovo Michaela Tmeja

Milí cestujúci,

Michael Tmej_fotov marci 2016 poľský národný dopravca LOT začal prevádzkovať letecké spojenie Košice – Varšava v rozsahu šiestich letov týždenne. Takto nastavený letový poriadok ponúka výhodné prestupové časy do zaujímavých destinácií ako Hamburg, Brusel, Luxemburg, Amsterdam, Düsseldorf a mnohých ďalších. Spoločnosť Turkish Airlines oznámila, že čoskoro spojí leteckou linkou Košice s Istanbulom, jedným z „mega-hubov“, ktorý ponúka spojenia doslova všade, keďže Turkish Airlines prevádzkujú spojenia do vyše 290 destinácií po celom svete. Táto široká ponuka prináša skvelú príležitosť pre množstvo návštevníkov z rôznych regiónov sveta, aby objavili Košice a celý náš nádherný región. Zároveň budú mať cestujúci z našej spádovej oblasti možnosť dostať sa do obrovského množstva destinácií na jeden prestup.

Ak ste si ešte nezarezervovali svoju letnú dovolenku, žiadajte si v cestovnej kancelárii odlet z Košíc. K dispozícii sú aj nové destinácie vrátane Kanárskych ostrovov, preto veríme, že tohtoročná ponuka dovolenkových odletov z Košíc vám prinesie zážitky, po akých túžite!

Pracujeme aj na zlepšovaní našej infraštruktúry a služieb. Vyno-vili sme toalety, priestory pre mamičky s deťmi a rozširujeme aj naše check-iny s cieľom naďalej zvyšovať kvalitu našich služieb.

Navštívte náš web www.airportkosice.sk, sledujte nás na Facebooku, užite si naše služby a začnite svoju cestu s letiskom Košice.

Michael Tmej,
výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva