Viete nosiť košeľu?

Nosiť košeľu nemusí byť až také jednoduché, ako by sme si mohli na prvý pohľad myslieť. Či už sa rozhodneme obliecť si košeľu do práce, na spoločenské stretnutie alebo bežný deň mali by sme sa ubezpečiť, že je to v súlade so spoločenskou etiketou alebo aspoň dodržiavame pravidlá, ktoré si udalosť vyžaduje.

V niektorých firmách platí striktný predpis odevu na pracovisku. Ak nosíte oblek, počas dňa zvoľte šedú, béžovú alebo modrú, no po 18:00 hodine je predpísaná čierna. Košeľu kombinujte k obleku no dbajte na správny strih. Vyberajte si ju podľa typu postavy a ideálne bude, ak sa poradíte s odborníkom, ktorý košele predáva.

Keď biela neznamená fádna

Ak si môžete zvoliť farbu či vzor, siahnite po overenej klasike v bielom. Pozor, ani biela košeľa nemusí pôsobiť nudne. U overených predajcov dostane rôzne typy – s ľahkým prúžkom, nenápadnou bodkou či rôznym typom goliera alebo gombíkov.

Kosele Venergi

Vzorovaná na pracovné stretnutie?

Ak sa v bielej predsa len necítite úplne pohodlne, zvoliť môžete aj vzorovanú košeľu. Vždy aktuálny je jemný pásik, ktorý si môžete obliecť k samostatným nohaviciam či dokonca k obleku.

panske kosele

Košeľa na každý deň

Ak sa vo vašom zamestnaní nevyžaduje formálne oblečenie, siahnuť môžete aj po odvážnejších vzoroch. Hitom letnej sezóny sú vždy obľúbené kárované vzory, no pre odvážnych budú v ponuke napríklad malé kotvičky či palmy.

Viac ako 130 druhov košieľ nájdete v kamennej predajni v Prešove

Neexistuje muž, ktorého by sme neobliekli. Košele VENERGI ponúkame v klasických aj slim strihoch a dokážeme ich upraviť tak, aby v nich vyzerala skvele akákoľvek postava. Radi pre svojich klientov upravíme aj košeľu podľa ich požiadaviek. Môžu si vybrať farbu látky, stojačika aj manžiet, gombíky, typ strihu aj drobné detaily, ako je vyšité meno, iniciály či názov alebo logo firmy,“ popisuje Radoslav Palša, podľa ktorého má byť nákup oblečenia zážitkom.