Z Košíc začali lietať dlhoočakávané spojenia do Tel-Avivu a Kolína

Wizz Air lietadlo

Wizz Air, najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, začal zo svojej košickej základne prevádzkovať dve nové letecké spojenia do nemeckého Kolína a izraelského Tel Avivu. Vďaka výhodným dvom frekvenciám týždenne môžu cestujúci plánovať svoje cesty v podobe víkendových pobytov alebo dovoleniek počas celého roka za ceny už od 9.99* EUR.

nové linky z Letiska Košice

Sorina Ratz, komunikačná manažérka Wizz Air, povedala:

”Veľmi nás teší spustenie dvoch nových cenovo výhodných leteckých spojení z Košíc do Nemecka  a Izraela. Veríme, že dlhoočakávané linky, ktoré začali tento víkend posilnia obchodné vzťahy medzi krajinami ako aj obojstrane podporia rozvoj turizmu. Naši zákazníci, ktorí majú záujem zarezervovať si letenky z Košíc tak môžu urobiť už od 9.99* EUR.”

Michael Tmej, výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice:

“Vďaka dvom novým linkám do Kolína a Tel Avivu dosiahol počet pravidelných destinácií prevádzkovaných z Košíc najvyššie číslo v histórii. Letecká dostupnosť východného Slovenska nikdy nebola na takej vysokej úrovni ako je tomu teraz. Ďakujeme našim partnerom zo spoločnosti Wizz Air, že sú významnou súčasťou tohto rozvoja a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.”

NAJNOVŠIE LINKY WIZZ AIR-u z KOŠÍC

Destinácia Deň Letenky od
Kolín pondelok, piatok EUR 9.99
Tel Aviv streda, sobota EUR 34.99

 

Autor: Juraj Toth