AirExplore spúšťa pravidelné lety z Bratislavy do Splitu

letisko bratislava

Z Letiska M. R. Štefánika pribudne od nedele 19. júla 2020 nová letná pravidelná linka do chorvátskeho mesta Split. Spustí ju slovenská letecká spoločnosť AirExplore s frekvenciou 2 x týždenne – lietať zo Slovenska do chorvátskeho Splitu bude v stredu a v nedeľu, čo je ideálne na predĺžený víkend pre Slovákov.

Letenky si môžete zakúpiť priamo na webovej stránke dopravcu www.airexplore.sk 

Frekvencia je ideálna nielen na predĺžený víkend pri „slovenskom mori“, ale aj na týždňovú dovolenku či 11-dňový pobyt. Split je vstupnou bránou pre dovolenky na Makarskej riviére v obľúbených letoviskách Makarska, Baška Voda, Omiš, Tučepi, Šibenik či Dubrovník, ale aj prístavným mestom, z ktorého vyrážajú trajekty na známe ostrovy Brač či Hvar.

Chorvátsko je top zahraničnou destináciou Slovákov v tejto letnej sezóne. Letecká spoločnosť AirExplore reaguje na veľký dopyt od dovolenkárov a spúšťa v spolupráci s najobľúbenejším slovenským vyhľadávačom leteniek Pelikan.sk dovolenkové lety z bratislavského letiska do Splitu od nedele 19.júla. Letenky sa dajú zakúpiť exkluzívne na Pelikan.sk alebo na webstránke dopravcu. Lietať sa bude každú stredu a nedeľu. Cena jednosmernej letenky začína od 69 eur a je v nej zahrnutá aj veľká batožina..