Zabehaj si štýlovo po dráhe Letiska Košice

Beh po dráhe košického letiska vzbudil obrovský záujem u bežcov hneď od prvého dňa registrácie. Tri týždne pred samotným konaním podujatia – prvé svojho druhu – počet registrovaných bežcov prekročil tisícku. WIZZ AIR KOŠICE RUNWAY RUN 2016 sľubuje nezabudnuteľný zážitok, ktorý bude bežcom na Slovensku dostupný po prvýkrát v histórii.

Generálnym partnerom podujatia sa stal Wizz Air – najväčší nízkonákladový letecký dopravca v strednej a východnej Európe. Wizz Air v júni 2015 otvoril v Košiciach svoju prvú základňu na Slovensku a z Košíc prevádzkuje lety do destinácií Londýn Luton, Doncaster Sheffield a Bristol. Týmto partnerstvom Rádio Košice posilňuje kvalitu a atraktivitu tohto jedinečného podujatia. Slovenská regionálna jednotka má za sebou päť úspešných ročníkov podujatia Košice Night Run. Ten posledný si užilo viac ako 2 000 bežcov.

Johan Eidhagen, marketingový riaditeľ spoločnosti Wizz Air povedal: “Sme nadšení z nášho partnerstva s Letiskom Košice a Rádiom Košice a z našej roly ako titulného partnera podujatia Wizz Air Košice Runway Run 2016. Beh je jedným zo spôsobov ako propagovať zdravý životný štýl, ktorý je veľmi dôležitý pre našu spoločnosť a pre našich zamestnancov. Runway Run je jedinečnou príležitosťou na propagáciu behu a nášho vzťahu s Košicami.“

Bežci vybehnú na dráhu košického letiska v sobotu 23. apríla a vy môžete byť jedným z nich! Registrácia prebieha na www.runwayrun.sk a bežci si môžu vybrať medzi päť alebo desať kilometrovou dĺžkou trate. V žiare svetiel, po západe slnka, priamo na vzletovej a pristávacej dráhe bude bežcov sprevádzať hudba a atraktívny program.

WIZZ AIR KOŠICE RUNWAY RUN je kombináciou nočného behu a unikátnej bežeckej trate. Užite si beh po dráhe Letiska Košice v sobotu 23. apríla 2016. Prvýkrát na východe, prvýkrát na Slovensku. Nepremeškaj túto jedinečnú príležitosť.

Organizátorom podujatia je Rádio Košice, spoluorganizátormi sú Letisko Košice a Európske Mesto Športu Košice 2016. Wizz Air sa stal generálnym partnerom podujatia, čo zvyšuje jeho kvalitu a atraktivitu.

TS