Úvodné slovo Michaela Tmeja

Milí cestujúci,

Letisko Košice sa teší na zimnú sezónu s niekoľkými novinkami: spoločnosť Turkish Airlines mení letový poriadok, vďaka čomu budú mať cestujúci smerujúci z/do Košíc lepšie možnosti konektivity do množstva destinácií po celom svete. Spolu s ponukou leteckých spoločností LOT, Austrian Airlines, České Aerolínie a Wizz Air je paleta cestovateľských možností s odletom z Košíc naozaj široká a pestrá. Využívajte tieto príležitosti, pretože čím viac sa bude lietať, tým vyššia je pravdepodobnosť, že pribudnú nové letecké spojenia a ponuka letov z Košíc sa bude naďalej rozširovať.

Zníženie poplatkov za dlhodobé parkovanie na letisku nám prinieslo nových zákazníkov a ostáva v platnosti aj na zimnú sezónu, vďaka čomu je cestovanie z letiska Košice ešte výhodnejšie. Naďalej investujeme do zlepšovania našich služieb, čoho dôkazom sú dve vynovené zóny so sociálnymi zariadeniami, ako aj nový bar Airwine v odletovej hale.

Spolu s našimi motivovanými zamestnancami sa snažíme robiť všetko preto, aby sme vytvorili príjemné prostredie pre vašu ďalšiu cestu. Taktiež pracujeme na tom, aby sa ponuka leteckých spojení z letiska Košice naďalej rozširovala.

To prinesie výhody ľuďom žijúcim a pracujúcim v tomto regióne a na druhej strane sa ešte viac otvoria dvere pre turistov, ktorí budú môcť objaviť naše krásne mesto a malebný kraj.

Michael Tmej,
výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva