Príhovor riaditeľa letiska

Milí cestujúci,

Leto 2018 vám ponúka možnosti na nezabudnuteľnú dovolenku v mnohých svetových destináciách,  s odletom z Košíc. Náš partner LOT Polish Airlines pridá počas letného obdobia dva popoludňajšie lety na svojej linke do Varšavy navyše, vďaka čomu sa pre cestujúcich z našej spádovej oblasti opäť zlepší dostupnosť množstva destinácií nielen v Európe, ale po celom svete. Jednu z najväčších metropol sveta, Londýn, teraz môžete navštíviť so spoločnosťou Wizz Air na palube väčšieho lietadla Airbus A321, ktoré ponúka až 230 miest na sedenie na linke z Košíc do Londýna každý jeden deň. Spoločnosti Austrian Airlines, České Aerolínie a Turkish Airlines majú pre cestujúcich pripravenú taktiež veľmi atraktívnu ponuku a stále tak platí, že z Košíc je na jeden prestup dostupných vyše 500 destinácií.

Ak ste si ešte nezarezervovali tohtoročnú letnú dovolenku, žiadajte si u svojej cestovnej kancelárie odlet z Košíc. Dostupná je napríklad novinka – cyperská Larnaka, ale aj overené destinácie v Bulharsku, Turecku, Taliansku, Grécku či Španielsku. Alebo si svoju dovolenku naplánujte individuálne s letenkami do šiestich prímorských destinácií na palube českého dopravcu Smartwings. Pamätajte, vaše cestovateľské zážitky s vami ostanú po celý život, a preto by ste túto príležitosť nemali premrhať ani odkladať!

Naďalej pre vás zlepšujeme infraštruktúru letiska Košice – boli vynovené gastro prevádzky i obchod so suvenírmi, parkovné za dlhodobé parkovanie sa nezvyšuje a ostáva na úrovni posledných dvoch rokov. Naozaj chceme, aby ste sa na našom letisku cítili dobre. Je to predsa prvý krok k vašej vytúženej dovolenke!

My počas prázdnin ostávame „na zemi“ a pripravujeme sa už teraz na jeseň a zimu. Je pred nami niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré obohatia našu ponuku, ako napríklad lety do Nemecka na palube spoločnosti Eurowings.

Navštívte naše weby www.airportkosice.sk, www.zkosicdosveta.sk sledujte nás na Facebooku a Instagrame, užite si naše služby a začnite svoju cestu s letiskom Košice.

Michael Tmej, výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva